Hoci je len apríl, mnohí z nás už majú rezervované letné dovolenkové destinácie. A ak náhodou aj nie, na leto sa tešíme takmer všetci. Zvažujeme kam ísť, ktorú prímorskú krajinu navštíviť alebo či dáme prednosť krásam Slovenka a zakotvíme pri najbližšom jazere. K letu predsa patrí voda a k vode patria plavky. Jasné ako facka. 

Potrebujeme vlastne každú sezónu nové plavky?

Vždy sa nájdu doma nejaké plavky z minuloročnej sezóny alebo dokonca z pred-predminuloročnej. Ale sú mi vlastne ešte dobré? Nemajú niekde vyťahané gumičky a obšúchanú látku? A vôbec, stále sa mi páčia? Rozmýšľame, obzeráme sa v zrkadle a predstavujeme sa už v tých nových, neokukaných sexi plavečkách. My ženy potrebujeme občas niečo nové na seba a chceme sa páčiť. Leto je na to ako stvorené. Oblečenie z nás ubúda, cítime sa slobodnejšie a máme viac energie.

Ups, objavil sa zádrheľ

Dámy, ešte nie je neskoro poopraviť si postavu do tých nových plaviek. Toto platí aj pre mňa! Vysnívané plavky nezaručia, že v nich budeme vyzerať ako top modelky. O to predsa ani nejde. Ale môžeme sa aspoň pokúsiť napraviť prehrešky zimy. Každá snaha sa cení, každá aktivita sa počíta, len sa netreba vzdať po prvom týždni. Chcime byť „top“ pre toho svojho, ale predovšetkým to chcime pre seba.

Ak neviete ako začať, desia vás posilňovne a hlavne predstava, že musíte každý deň aspoň hodinu tvrdo trénovať, začnite postupne. Vymeňte staré zlozvyky za nové prospešné návyky. Vnímajte po čom sa dobre cítite, z čoho máte dobrú náladu a ľahký krok. Sezóna ovocia a zeleniny strieda hutné a múčne jedlá, jarné počasie dopraje pohyb aj vonku. Napríklad aj prechádzky v svižnom tempe napomôžu spaľovať kalórie a navyše prídete na nové myšlienky a nápady.

Okrem toho, že si práve teraz robíte poriadok v plavkách, spravte si poriadok aj v hlave.

  • Jedzte ľahšiu stravu a v menších porciách
  • Ovocie a zelenina sú viac než vítané
  • Dojedzte posledný kúsok koláča z chladničky
  • Vyberte sa na prechádzku do najbližšieho parku
  • Venujte sa športu, ktorý vás baví, tancujte, behajte, posilňujte
  • Robte to často a predstava o postave do plaviek sa pomaličky bude približovať realite

Len nesnívajme príliš dlho, aby sme to stihli ešte do najbližšieho leta. Inšpirujte sa inými ženami, motivujte sa navzájom s niekým, kto je vám blízky a pôjde do toho s vami. Pod plavkami toho veľa neskryjeme, ale so správnym strihom čo to skorigujeme. Plavky s vyšším pásom, tzv. high waist plavky, pekne zakryjú bruško. A zase celé plavky, hlavne tie z našej ponuky, môžete využiť aj ako body.

Nie sme špecializovaný obchod na dámske plavky, ale sme špecifickí našim sortimentom. Prinášame jedinečné kúsky oblečenia od svetových značiek na slovenský trh. Dámske plavky patria medzi ne. Preto u nás nájdete len pár kúskov z určitých modelov. A preto keď sa vám niektoré páčia, treba ich kúpiť, lebo možno o mesiac už nebudú.