Vďaka bohu, že ženy zabojovali už začiatkom minulého storočia za to, aby sme sa mohli v lete kúpať bez prenasledovania plavkovej polície. Viete si predstaviť, že by nám merali dĺžku šiat, vtedajších plaviek, či spĺňa kritériá a neodhaľuje viac nahej kože ako sa na slušnú ženu patrí? Dnes si môžeme dovoliť obliecť si na seba plavky aké sa nám páčia a v akých sa cítime dobre. Aj keby nám mali zakrývať len tie intímne partie.

Čo keď ale potrebujeme zakryť o trocha viac?

Nie všetky máme dokonalú postavu a bezchybnú pokožku na celom tele. Tukové vankúšiky na brušku, popraskaná pokožka po pôrode alebo po výraznom schudnutí trápi mnoho žien. Kvôli tomu predsa nebudeme sedieť doma, ani pri vode vo vyťahanom tričku. Celé plavky nám spravia službu práve v tom, že kritická oblasť bruška nebude až tak veľmi pod drobnohľadom.

Postavička ako lusk v celých plavkách Baywatch štýlu.

V jednoduchosti je krása. Platí pre tento typ plaviek doslova. Baywatch štýl je nadčasový a sexi zároveň, tak ako bola jeho legendárna predstaviteľka Pamela Anderson. Červená farba evokuje sexappeal a pristane hádam každému typu. Jednoduchý strih a čisté línie dajú vyniknúť predovšetkým vám.

Pre aký typ postavy sú Baywatch plavky vhodné?

Ak máte postavu so širšou spodnou partiou, máte plné stehná, boky aj zadoček, hoci aj úzky pás (typická hruška), tak vysoko vykrojené plavky nad bedrá nebudú pre vás veľmi vhodné. Zvoľte si klasické a mierne vykrojené plavky.  

Baywatch štýl si automaticky pýta ženy s peknou postavou, pretože tieto plavky vedia ukázať viac ako by sa zdalo. Hravo s nimi zakryjete drobné nedokonalosti na brušku, no zvyšok postavy by ste mali mať ukážkový. Nie nemusíte byť chudá. Pokojne si ich oblečte a užite aj s kilečkom navyše. Hlavne hoďte očko na svoje boky a bedrá. Mali by byť súmerne zaoblené bez ostrých prechodov v oblasti bokov. Vysoko krojené plavky odhaľujú práve túto partiu. Ideálne miery tiež nemusíte spĺňať, ale vaša postava by mala byť na pohľad proporčne vyvážená a bez pneumatík na brušku.

Ak máte boky skôr rovnejšie a potrebujete trocha zvýrazniť pás, môžete zvoliť práve tie vysoko krojené. Aj krátke nohy vzhľadom na zvyšok tela sa opticky krásne predĺžia vo vykrojených plavkách či už zvolíte celé alebo bikiny.

Z našej ponuky si môžete vybrať plavky v štýle Baywatch vysoko krojené nad bedrové kosti od značky J.Valentine, Inc.  alebo si zvoľte vykrojenie o niečo miernejšie. Túto variantu ponúka značka Roma Costume, Inc.

Pokiaľ sexi červená nepatrí medzi vaše favoritky, na výber máte niekoľko jednofarebných variácií v nádherných holografických látkach. Niektoré z nich sú oživené šnurovaním v dekolte. 

Čo na tom, že nie sú push-up? V 21. storočí sa nosí prirodzenosť. Hlásajú to mnohí módni návrhári a štylisti. Tak si nelámte hlavu a hrdo sa vyberte na pláž či k bazénu. Kto si vyberie baywatch plavky isto nechce zapadnúť do davu.   :-)

Ako sme už spomínali multifunkčnosť využitia niektorých plaviek a iných kúskov, tak isto aj tieto krásne monokiny si môžete zvoliť ako outfit aj na festivaly, párty, skombinovať s kraťaskami či sukňou a využiť ich ako originálne bodyčko.