Dnešný trh je naozaj dostatočne dobre zásobený všakovakými kúskami letného oblečenia, plavkami nevynímajúc. Kvetinkové, jednofarebné, pestré či námornícke. Každá máme na výber až-až. Až sa nám niekedy z toho hlava krúti. Najradšej by sme nosili k vode každý deň iné plavečky, nech nie sme predsa stále rovnaké. Ešte by nás náhodou niekto prehliadol. 

Stačí len jedna malinká zmena a všetko zrazu dostane iný šmrnc. Ako keď premiestnite príručný stolík na druhú stranu pohovky a hneď akoby máte novú obývačku. Takto jednoduché to môže byť aj s plavkami. Stalo sa vám už, že sa vám zapáčia nejaké plavky, ale jeden diel z nich by predsa mohol mať napríklad trošku iný strih alebo trošku inú farbu? Prípadne sa celkom odlišovať od tej druhej časti, ktorá vo veľa prípadoch povinne patrí k súprave? Mne sa toto stáva dosť často. Teda stávalo. Ale nikde som nevidela ceduľku s nápisom, že musíme vyslovene nosiť vždy a všade súpravu. A tak prehadzujem vršky s inými spodkami a naopak. 

Som si istá, že nie som jediná. Tiež to tak robíte? A tiež máte o to viac plaviek? :)

Asi to riešime hlavne my, čo máme nie celkom vyvážené postavy najmä čo sa číslovania týka. Hore by nám stačilo M-ko, ale dole by sa pýtalo aj L-ko. Vďaka bohu vieme si vybrať z bohatej ponuky. 

Dvojdielne plavky sú základom na kombinovanie

Snáď najľahšie sa kombinuje farba čierna. K nej prakticky môžeme zvoliť akúkoľvek inú farbu alebo vzor. Čierne plavky mám takmer vždy poruke. Aj keď čierna naozaj nepatrí medzi moju najobľúbenejšiu farbu, na plavkách ju znesiem. Tak isto nie som farbený typ, ktorému sa hodia veľmi výrazné žiarivé farby a vzory. Ale napriek tomu niektoré pestré plavky sa mi veľmi páčia.

Jednoduchý vzorec: čierne nohavičky + pestrá podprsenka = nové bikiny sú na svete

Keď sa motám okolo matematiky, musím spomenúť ďalšie využitie rôznych kúskov tohto letného minimalistického oblečenia. Okrem našej ponuky dámskych plaviek, ktoré sú naozaj iba plavkami, a to krásnymi plavkami, máme aj topy a dokonca aj šortky, ktoré spĺňajú aj funkciu plaviek ako plavkové šortky.

Mám rada toto multifunkčné využitie materiálov a strihov. Veď aj preto sme ich pre vás vyberali, aby ste ich mohli použiť na viac príležitostí. Našu najširšiu ponuku tvoria topy hlavne na pole dance alebo do fitka. Ale keďže páni výrobcovia poznajú skvelé vlastnosti materiálov, mnohé topy a podprsenky navrhli tak, aby mohli byť využité aj ako plavkové topy. Takto pekne a jednoducho si vieme rozšíriť šatník.  

Nakombinujme si dvojdielne plavky podľa svojich predstáv

Nohavičky alebo šortky s vysokým pásom sa stále viac tešia veľkej obľube. Pochopiteľne. Látky sú tak pekné, že sa priam samé pýtajú na svetlo. Ak patríte medzi dámy, ktoré chcú aj na pláži ostať viac zahalené z rôznych dôvodov, vyberte si k nim praktický tank top. Nie všetky preferujeme dlhé ležanie a opaľovanie sa pri vode. Športovo aktívne žienky určite budú radšej voliť iný typ plaviek. Plážový volejbal, behanie, zumba, latino tance, akrobacia, joga... čo vás ešte napadne? Akú ďalšiu letnú aktivitu na brehu robievate? (okrem sexu) :)

Vyberte a nakombinujte si z kúskov, ktoré sú jedinečné, krásne a multifunkčné. Nemusíte sa prezliekať do plaviek, keď sa zapotíte pri športe, rovno vbehnete do vody, zaplávate si, osviežite sa. 

Ak potrebujete poradiť s výberom plaviek, pokojne sa na nás obráťte

Športové plavky