Rozhodli sme sa. Sme prví. Sme tu, v našej Trnave.

Keď si myslíte, že času je vždy dosť a všetko sa určite stihne, aj keď o päť minút dvanásť to tak nevyzerá, naozaj sa všetko stihlo. 

Plány predchádzali realizácii, mnohokrát sa menili. Tak ako sa zariaďuje byt a málokedy všetko vyjde na prvýkrát, to je proste pravidlo J, my sme si tak zariadili našu vlastnú predajňu. Chceli sme aby bolo všetko tip top. Ranné vstávanie dosť bolí, ešte že nadšenie z nového dňa bolo silnejšie.

Plné auto nového tovaru už čakalo pred domom. Nezostávalo nič iné len si podeliť úlohy kto, čo, kedy, ako a čím prispeje.

Bol november, konkrétne 20-teho a bol to pondelok. Prvý deň nového týždňa, prvý deň novej predajne. Vonku už poriadne zima, ruky krehli a krehli aj polepy na vonkajšej strane výkladu. Vytrvalý a ochotný Jožko sa nenechal odradiť studeným počasím a krásne nalepil názov Pole Dance 32 na okná, niekoľkokrát a bez poškodenia. 

Podaktorí sme zas boli v teple, vo vnútri v obchodíku. Nemali sme leháro, ale aspoň sme nemrzli. Police, krabice ani vešiaky zďaleka nemali svoje miesto. Figurína stepovala každú chvíľu niekde inde a ešte k tomu vyzlečená! Doslova bodrel všade kam sa pozrieš a vyzeralo to tak na ďalší týždeň práce. 

Ale my sme to dali a o 16,00 hod. bolo všetko tip top.

Oblečenie viselo na vešiakoch ako má, topánky na policiach priam skákali do náručia, súpravy so Swarovski v sklenenej vitríne padli hneď do oka. 

Každý dostal na privítanie pohár zdravého nápoja na osvieženie, banketkové koláčiky a minipagáčily zasýtili a na cestu domov sme rozdávali RAW tyčinky.  Odvážlivci vyskúšali šantenie na tyčke, dámy prevetrali skúšobnú kabínku a čo to si hneď so sebou aj odniesli. 

A čo naša holá figurína?

Obliekli sme ju do značky Mania Fitness Wear, do krásnych legín modročiernej farby a do čierneho športového topu so sieťkou. Veľmi fešný outfit. 

Návrhárka tejto českej značky, Terezka Benešová, prijala pozvanie a bola priamo na otvorení našej novej predajne Pole Dance 32. Veľmi pekne jej týmto ďakujeme a tešíme sa, že nás poctila svojou návštevou. 

Je tu pre Vás nová predajňa Pole Dance 32 na  Pekárskej 23 v Trnave. Predajňa dámskeho štýlového oblečenia na šport, fitness, jogu, pole dance, tanec a voľný čas.

 

Postupne Vám budeme predstavovať jednotlivé značky, ktoré u nás nájdete a samozrejme ponúkneme omnoho viac...