Sú známe viaceré tradície spojené s oslavou svätého Valentína vo svete a existuje aj niekoľko legiend o tom, ako tento sviatok vznikol. No všetky hovoria o láske. Niektorými zatracovaný, inými zase vyzdvihovaný sviatok. Tento rok pripadá 14. február na piatok. Ideálny deň a ešte lepší Valentínsky večer. Ako ho strávite vy?

Romantika vo dvojici

Milujete nie len seba navzájom, ale aj dobré jedlo. Poprípade aj dobré víno. Vyberte sa spolu na romantickú večeru do reštaurácie. Bude o vás postarané, obslúžia vás a vy si vychutnáte skvelé jedlo, príjemný rozhovor a pohľad do očí.

Alebo...

Milujete sa navzájom, milujete dobré jedlo a k tomu víno. Ostaňte spolu doma. Ak sa vám nechce variť tak si objednajte. Prítmie, sviečky, vínko po ruke, jedlo na ceste a obrovská chuť. Ona je v sexy šatách, postará sa o vás a vy na oplátku zase obslúžite ju. A potom si vychutnáte skvelé jedlo, príjemný rozhovor a pohľad do očí.

Kam za kultúrou?

Ona by ho rada prekvapila zvodným tancom okolo tyče, ale dlho sa odhodláva. Práve na Valentína je ten správny večer skúsiť niečo nové. Príjemnú atmosféru navodia vonné sviečky, pohodlné kreslo pre neho a hudba, ktorá vás inšpiruje.

Privítajte ho s pohárom šampanského, usaďte do kresla a ukážte sa mu. No pozor, nie tak zhurta! Buďte zahalená apsoň kúskom oblečenia nech chlapec fantazíruje. A nakoniec sladká odmena pripadne vám.

Rovno na vec

On neráta s valentínskym prekvapením, no vy viete, že vás rád vidí nahú. Čo tak upútať jeho pozornosť a trocha ho rozrušiť tým, že budete mať na sebe len dve veci? Ľavú a pravú topánku alebo dve nálepky na prsiach?

Takto vás ešte nepozná a na druhý deň sa bude na vás krásne usmievať.

Darček

Milý pán "Valentín", ako strávime spolu ten piatkový večer? Teším sa na sladké bonbóny a kvetinku. Ale tiež sa mi veľmi páčia vecičky v Pole Dance 32.

"Valentínka" moja, môžeš sa tešiť. Mám pre teba darčekovú poukážku. Zájdeme spolu do butiku a niečo pekné vyberieme.

Realita

Konečne je piatok večer. Fakt je 14. február, Valentín? Hmm... dáme šampus? Čo dávajú v telke?

Nech už je vaša predstava valentínskeho večera akákoľvek, krásne si to spolu užite a ľúbte sa.