Leto, leto, leto ...... a vytúžená tohtoročná letná dovolenka je za nami. Bolo skvele a mať tak zázračnú moc, vrátila by som čas nazad. Ale nepodliehajme depresiám, zážitky ostanú v nás a keby sme náhodou začali zabúdať na ne, pripomenieme si ich fotkami v mobiloch. 

Leto samo o sebe je pre väčšinu ľudí šťastné ročné obdobie, a predsa taký dovolenkový pocit si vieme navodiť hoci aj každý deň. Aspoň na chvíľku. No nie? Postačí svieži drink, mojitko, ľadová káva, na chvíľku vypnúť hlavu a nechať sa unášať krásnymi myšlienkami. Veď aj počas práce si potrebujete dať pauzičku a nadýchnuť sa. 

Priznávam, nadýchnutie na pobreží stredozemného mora je neporovnateľne lepšie. Hlavne vo večerných hodinách, keď si dá slniečko už pohov. 

Pozorne sme sledovali, aké plavky fičia a čuduj sa svete, keď prídete k nám do predajne, tak uvidíte. Keďže sme špecifická kamenná predajňa aj eshop, naozaj nemáme to, čo majú ostatní. Od nás vždy vyjdete jediná a jedinečná. Platí to aj o plavkách. Bikiny, monokiny, športové aj minimalistické plavky brazilky. Flitrové, lesklé, kamienkové. Biele, čierne aj pestrofarebné. Mnohé dámske plavky u nás sú multifunkčné, môžete ich nosiť ako plavky, s kľudom ich namočiť, alebo v nich cvičiť. Stačí si len vybrať z našej ponuky online alebo prísť vyskúšať do predajne na Pekárskej 23.

Tie naozaj jedinečné dámske plavky sú u nás v limitovaných množstvách. Je to preto, že chceme aby ste sa líšili od ostatných, vynikli a cítili sa sebavedome a unikátne. Lúče slnka podporia efekty a málokto od vás odtrhne zrak.  Relaxovať na nafučke v bazéne v estetickej póze, kúpať sa v jazere a vedieť, že široko-ďaleko nestretnete rovnako odetú kočku v tých istých plavkách dáva pocit výnimočnosti. Súhlasíte? 

Bazénová párty môže častokrát končiť aj nadránom a v plavkách z Pole Dance 32 môžete popíjať drink ako dáma vo večerných šatách. Tak si to užite naplno. Na zdravie letným dňom!